dijous, 8 de març del 2012

Dia de la dona II

Avui en el Taller de dones hem enllestit les pancartes que usarem per els actes d'avui i demà i hem acabat de consensuar el manifest d'aquest 8 de març. En aquesta entrada hi trobareu una mostra de la nostra feina i el manifest que hem fet tant en castellà com en català ja que d'aquesta manera el podem compartir amb totes les persones que visiteu el blog.





[CAST]
Manifiesto - Taller de dones
Somos un grupo de mujeres de Nou Barris que desde hace unos meses nos reunimos para llevar a cabo el Taller de Dones, un espacio construido por y para nosotras donde nos empoderamos y formamos en feminismo.
Bajo el lema “Eduquemos al niño y no tratará mal a la mujer: El machismo empieza en la educación de los hijos e hijas”, hoy hemos venido a participar de esta manifestación del Día Internacional de la Mujer Trabajadora por que consideramos que como mujeres, como trabajadoras y como madres debemos levantarnos en defensa de nuestros derechos y porque no queremos seguir siendo discriminadas por ser mujeres, por nuestra etnia, por nuestra clase social y por ser madres.
Vamos a seguir trabajando para mejorar nuestras vidas y en nuestro empeño ni las crisis ni los machismos nos van a detener por que aún que no nos escuchen vamos a seguir hablando.
¡¡Arriba las que luchan!!

Barcelona, 8 de Marzo de 2012.

http://www.tallerdedones.blogspot.com




[CAT]
Manifest - Taller de dones 

Som un grup de dones de Nou Barris que des de fa uns mesos ens reunim per realitzar el Taller de Dones, un espai construït per i cap a nosaltres on ens empoderem i formem en feminisme.

Sota el lema “Eduquem al nen i no tractarà malament a la dona: El masclisme comença en l’educació dels fills i filles”, avui hem vingut a participar d’aquesta manifestació del Dia Internacional de la Dona treballadora per que considerem que com a dones, com a treballadores i com a mares hem d’aixecar-nos en defensa dels nostres drets i per que no volem seguir sent discriminades per ser dones, per la nostra ètnia, per la nostra classe social i per ser mares.

Seguirem treballant per millorar les nostres vides i en el nostre afany ni les crisis ni els masclismes ens aturaran per que encara que no se’ns escolti seguirem parlant.
Amunt les que lluiten!
Barcelona, 8 de Març de 2012.
http://www.tallerdedones.blogspot.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada