divendres, 27 de gener del 2012

Els drets de les dones I

Aquesta ha estat la primera sessió de treball sobre els drets de les dones. Cada una de nosaltres ha escollit un parell o tres notícies que tenen a veure amb aquest tema, les hem llegit i, després, les hem comentat amb la resta de companyes per tal de veure en quins aspectes les dones sortíem beneficiades o perjudicades en el que s'explica en aquests retalls de premsa. Hem debatut entre totes el contingut d'aquestes notícies i hem començat a reflexionar sobre com s'infringeixen els drets de les dones i sobre les desigualtats i injustícies que vivim les dones en la nostra vida diària.

Feminista:
Hoy hemos hablado de los derechos de la mujer y hemos aprendido lo que es el maltrato psicológico, que la justicia puede ser machista y hemos hablado sobre las famosas, que no son tan perfectas y son esclavas de su propia imagen.


Mujer:
Me ha gustado saber lo que es el machismo y el hembrismo, pensar en que no todos los hombres te pueden tratar igual y me ha gustado hablar sobre el valor de la mujer tenga la edad que tenga y sobre los derechos de la mujer.


Pensando:
Me ha gustado mucho hablar sobre el derecho que tenemos las mujeres a nuestro propio cuerpo y a tener la imagen que queramos sin tener que seguir la moda que sale en la televisión. Me quedo pensando en las injusticias de la justicia hacia las mujeres.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada